Вийшов трейлер фільму «Девід Бові: Історія людини з зірок» з Джонні Флінном

29 жовтня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський актор Джонні Флінн, який зіграв молодого Альберта Ейнштейна в серіалі «Геній», перевтілюється в молодого Девіда Бові в біографічному фільмі «Девід Бові: Історія людини з зірок» («Stardust»).

Девід Бові є однією з головних легенд в історії музики, але хто був той чоловік, який ховався за багатьма масками? У 1971 році 24-річний Девід Бові відправляється в Америку, щоб просувати свій новий альбом «The Man Who Sold the World». Залишивши вдома вагітну дружину Енджі, Бові і його група їдуть в знаковий тур від берега до берега разом з публіцистом Робом Оберманом з Mercury Records, який єдиний вірить в успіх альбому. І в цьому турі на світ з'являється знамените альтер-его Бові Зіггі Стардаст.

Роль вагітної дружини Бові виконує зірка постапокаліптичної франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун, а публіциста Роба Оберман грає Марк Мерон з серіалу «Блиск».

До пандемії коронавірусу, на початку березня, Флінна можна було побачити в ролі містера Найтлі в новій екранізації популярного роману Джейн Остін «Емма», головну роль в якій виконала Аня Тейлор-Джой.

Світова прем'єра байопіку «Девід Бові: Історія людини з зірок» відбулася у жовтні в рамках Міжнародного кінофестивалю в Сан-Дієго. На стримінгових платформах він вийде 25 листопада.

2349 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: