Рецензії, в яких згадується Ребекка Фергюсон

Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
9 листопада 2019,  04:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий фільм Стенлі Кубрика «Сяйво», де Джек Ніколсон божеволів в зловісному готелі «Оверлук» і намагався вбити свою сім'ю, давно є класикою жанру жахи і однією з найкращих екранізацій романів Стівена Кінга всіх часів. У 2013 році Кінг написав до нього сиквел «Доктор Сон», і ось через не так вже й багато часу роман був перенесений на великий екран. Він розповідає вже про дорослого Денні, сина схибленого Джека Ніколсона, який володіє надприродним «даром» бачити монстрів. Тож як там поживає наш Денні? Ще не зійшов з розуму, як батько?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Місія неможлива: Фолаут»
Том Круз виживе в цьому фільмі
25 липня 2018,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Бондіана все ніяк не випустить свій 25-й фільм, франшиза про іншого відомого шпигуна Ітана Ганта «Місія неможлива» продовжує набирати обертів. Останні два фільми стали хітами жанру, зібравши разом 1,4 мільярда доларів, і для своєї шостої шпигунської пригоди «Місія неможлива: Фолаут» Том Круз був готовий піти на все й неодноразово ризикувати своїм життям, щоб показати глядачам екшен, якого вони ще не бачили на великому екрані.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Найвеличніший шоумен»
Г'ю Джекман і його надихаючий цирк
29 грудня 2017,  11:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Ла-Ла Ленда» голлівудські кіностудії знову повірили в те, що глядачам цікаві оригінальні мюзикли, а не тільки екранізації відомих бродвейських постановок, і за рекордний час історія «Найвеличнішого шоумена» була втілена в життя. Його зйомки пройшли цієї весни, а вже в кінці року мюзикл прибув на великі екрани і отримав 3 номінації на «Золотий глобус». Як їм це вдалося? Маючи мільйон мрій, як співається в одній з його пісень...

Читати далі...