Новини фільмів про (2007 – 2015)

18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
9 листопада 2019,  01:45 | Новини фільмів

Проти ночі вийшов перший трейлер науково-фантастичного горора «Людина-невидимка», в якому зірка серіалів «Божевільні» та «Оповідь служниці» Елізабет Мосс намагається вижите в протистоянні з невидимим садистом.

Опинившись у пастці відносин з багатим та геніальним вченим Едріаном Гріффіном (Олівер Джексон-Коен), які обернулися жахливим насильством, Сесілія Касс (Мосс) тікає під покровом ночі. Незабаром її екс-бойфренд здійснює самогубство і залишає їй у спадок значну частку своїх величезних статків. Однак жінка підозрює, що його смерть була брехнею і що насправді він все ще живий. Зіткнувшись з низкою моторошних та смертельно небезпечних подій, Сесілія поступово починає божеволіти, відчайдушно намагаючись довести усім, що Едріан став невидимим і продовжує її переслідувати.

Цю сучасну екранізацію роману Герберта Веллса зняв режисер Лі Воннелл. В український прокат «Людина-невидимка» вийде 27 лютого 2020 року.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
9 грудня 2014,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський кіноінститут (American Film Institute) традиційно на прикінці кожного року обирає десятку кращих фільмів і десятку найкращих серіалів. Цього року фільмів виявилося одинадцять.

Вперше в історії Американського кіноінституту було вибрано не 10, а 11 кінофільмів:

Щороку AFI Awards відзначають 10 фільмів і 10 телепрограм, які культурно й артистично представляють найбільш важливі досягнення в мистецтві кінематографу року. Вперше в історії AFI Awards процедура голосування - включає нічию - призвела до того, що було вибрано 11 лауреатів серед кінофільмів.

Очікувано побачити серед кращих фільми «Юність», «Бёрдмен» і «Інтерстеллар», все частіше відзначають також «Американського снайпера» Іствуда, «Стрингера», «Гру в імітацію», «Одержимість», «Мисливця на лисиць» і «Нескореного».

Набагато рідше чути про «Сельму», що розповідає історію боротьби Мартіна Лютера Кінга за рівноправність, продюсерами якої виступили Бред Пітт і Опра Уїнфрі.

І навіть знайшлося в цьому списку місце для казкового мюзиклу «У темному-темному лісі», якого поки обходять стороною інші списки кращих 2014 року.

Читати далі...