Новини серіалів про (2007 – 2015)

8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
4 березня 2020,  19:51 | Новини серіалів

Промо-ролик 8 серії 10 сезону комедійного серіалу «Зменш свій ентузіазм» показує зірку «Божевільних» Джона Гемма в... картатій сорочці.

У ситкомі Гемм втілює самого себе, тобто актора, який готується до зйомок фільму, де зіграє персонажа, заснованого на Ларрі (Ларрі Девід), і останній дуже цим пишається. Щоб краще зрозуміти Ларрі, актор проведе з ним деякий час, і у кінці цього складного акторського процесу Гемм настільки стане схожим на Ларрі (тобто почне всіх бісити), що їх обох виженуть зі званої вечері.

Зараз Гемма можна побачити на великому екрані у фільмі Клінта Іствуда «Річард Джуелл», де він грає агента ФБР. Прем'єра серії серіалу «Зменш свій ентузіазм» з його участю відбудеться 9 березня за українським часом.

11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.

20 лютого 2015,  13:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стильная драма «Безумцы», рассказывающая о работе и личных интригах американских рекламщиков в 1960-х годах, в этом году подходит к своему завершению. И вот в последний раз его основной актерский состав собрался на промо-фотографиях, примерив на себя яркие образы и рассказав о том, чего стоит ждать от финала.

Основная шестерка сериала Джон ХэммЭлизабет МоссВинсент КартайзерДженьюэри ДжонсКристина Хендрикс и Джон Слэттери в образах Дона, Пегги, Пита, Бетти, Джоан и Роджера возвращаются для финального прощания.

Создатель сериала Мэттью Уэйнер о центральных персонажа и актерах в финале «Безумцев»:

Сериал сильно сосредоточился на этих героях. Здесь некуда отступать. Мы действительно должны, как в первом сезоне, сфокусироваться на этих людях. Последние семь серий, могу сказать, что каждая из них вызовет ощущение финала сериала.

Читати далі...