Фічуретка фільму «Річард Джуелл» розповідає про американську трагедію

18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Кінострічка «Річард Джуелл», названа на честь свого головного героя, ґрунтується на реальних подіях, що відбулися на Олімпійських іграх 1996 року. Охоронець Річард Джуелл, якого грає Пол Волтер Хаузер, знайшов бомбу і врятував тисячі життів, але медіа перетворюють його на лиходія і руйнують його життя, повідомляючи помилкову інформацію про те, що Річард сам був тим терористом, який підклав бомбу.

У фічуретці разом з Іствудом і акторами з'являється мати Річарда Бобі Джуелл і зі сльозами в голосі звертається до камери:

Я носила це в своєму серці багато років. Люди повинні знати правду.

Її на великому екрані зіграла лауреатка премії «Оскар» Кеті Бейтс, а також в «Річарді Джуеллі» знялися Сем Роквелл, на рахунку якого теж є «Оскар», зірка серіалу «Хаус» Олівія Вайлд і зірка «Божевільних» Джон Гемм.

На жаль, сам Річард не побачить даний байопік, який показує всьому світу, що він все-таки був героєм, а не лиходієм, оскільки він помер від серцевої недостатності в зв'язку з ускладненнями діабету в 2007 році.

В український прокат фільм «Річард Джуелл» вийде у четвер, 20 лютого.

1959 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: