Олівія Вайлд зніме супергеройський фільм за коміксами Marvel

20 серпня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures запросила Олівію Вайлд очолити новий проект з жінкою-супергероїнею в головній ролі, заснований на коміксах Marvel.

Джерела, близькі до проекту, повідомляють, що Вайлд підписалася на те, щоб стати режисером нового секретного проекту для Sony Pictures, пише сайт Deadline.

Офіційно Sony Pictures нічого не коментують, і назва проекту тримається в суворій таємниці, але кажуть, що він розповість про пригоди Жінки-павук.

Даний проект був пріоритетом для студії з початку року, і Вайлд, чия торішня комедія про дорослішання і дружбу двох старшокласниць «Освіта» стала справжнім хітом, не змогла встояти перед пропозицією зняти супергеройський блокбастер.

Це буде другий фільм про жінку-супергероїню у всесвіті Sony, чиєю основою будуть комікси Marvel. Пару місяців тому С.Дж. Кларксон погодилася зняти фільм про Мадам Павутина, на головну роль якого, згідно з чутками, студія розглядає кандидатури Шарліз Терон та Емі Адамс.

На початку року ви також могли побачити Вайлд на великих екранах в біографічній драмі Клінта Іствуда «Річард Джуелл», яка була номінована на «Оскар».

1721 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: