«Джентльмени»: вийшов перший трейлер серіалу за мотивами хітового фільму Гая Річі

16 января 2024,  17:33 | Новости сериалов

Цього року режисер Гай Річі знову поверне нас у захоплюючий кримінальний світ своїх «Джентльменів» за допомогою нового серіалу, що вийде на платформі Netflix.

Драматично-комедійний серіал «Джентльмени» буде окремою історією з зовсім іншим кастом акторів (отже, без Меттью МакКонахі, Чарлі Ганнема, Мішель Докері, Г'ю Гранта, Коліна Фаррелла та інших), проте також буде слідувати за небезпечним життям кримінальних британських елементів, які мають свій стиль.

Минулого року Річі, який є творцем, одним зі сценаристів, виконавчим продюсером та режисером перших двох серій серіалу, сказав:

Ми з нетерпінням чекаємо можливості повернути шанувальників у той світ, представити нових персонажів та їхні історії, і я радий робити це з цим надзвичайно талановитим акторським складом.

Під «цим надзвичайно талановитим акторським складом» Річі мав на увазі Тео Джеймса, який втілить герцога Гольстеда, Едді Горнімена, відчуженого сина англійського аристократа, який опиняється втягнутим у світ злочинності, зокрема в промислову імперію канабісу кар’єрного злочинця Боббі Ґласса у Іст-Енді Лондона. Роль Боббі Ґласса виконає Рей Вінстон.

Тим часом зірка фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» і серіалу «Молокососи» Кая Скоделаріо зіграє роль Сьюзі Ґласс, надзвичайно модної та безжалісної доньки Боббі, яка займається повсякденною роботою, що пов'язана з його наркотичним бізнесом.

Міні-серіал «Джентльмени» буде складатися з 8 серій, онлайн-прем'єра яких відбудеться у березні, а поки що дивіться його тизер-трейлер.

587 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: