«Міністерство неджентльменської війни»: хто зіграє у новому фільмі режисера Гая Річі

31 марта 2023,  21:04 | Кастинг

Каст наступної стрічки Гая Річі, що називається «Міністерство неджентльменської війни», очолив Генрі Кавілл, він же Супермен та відьмак Ґеральт з Рівії. Вони вже працювали разом над фільмом «Агенти U.N.C.L.E.», що вийшов у 2015 році.

Військовий екшен «Міністерство неджентльменської війни» буде екранізацією однойменної книги Деміена Льюїса, права на яку студія Paramount викупила ще в 2015 році. Події стрічки будуть розгортатися в 1939 році, коли британці зазнавали поразки від нацистської Німеччини на території континентальної Європи, а прем'єр-міністр Великої Британії Вінстон Черчілль хотів завдати сильного удару у відповідь. Він наказав припинити боротися відповідно до прийнятих джентльменських правил ведення бою і створити групу воїнів, які стануть першими секретними оперативниками, що завдадуть удару в тилу ворога.

Разом з Кавіллом у цю пригоду відправляються:

Останніми роками Річі знімає фільм за фільмом: у 2019 році він представив діснеївський рімейн «Аладдін» та кримінальну стрічку «Джентльмени», у 2021 році вийшов його екшен-трилер «Гнів людський», а цього року в українських кінотеатрах вже показали фільм «Операція "Фортуна": Мистецтво перемоги», а незабаром ще покажуть військовий бойовик «Угода».

В майбутньому Кавілла також можна буде побачити в шпигунському екшені «Аргайл», який зняв режисер хітової франшизи «Kingsman» Меттью Вон.

«Міністерство неджентльменської війни» вийде у прокат у 2024 році.

1636 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: