Зграя повертається: вийшов трейлер повнометражного продовження серіалу «Вовченя»

30 декабря 2022,  08:01 | Новости фильмов

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Разом з трейлером був представлений синопсис фентезі «Вовченя: Фільм» (проте він зберігає інтригу щодо подій фільму):

З’явилося жахливе зло, і знову виють вовки. Проте тільки такий перевертень, як Скотт МакКолл, може зібрати нових союзників і возз’єднати надійних друзів, щоб дати відсіч тому, що може виявитися їхнім наймогутнішим та найнебезпечнішим ворогом.

У продовженні серіалу повернуться актори Тайлер Позі (Скотт МакКолл), Голленд Роден (Лідія Мартін), Тайлер Геклін (Дерек Гейл), Крістал Рід (Елісон Арджент), Шеллі Генніг (Малія Тейт), Мелісса Понціо (Мелісса МакКолл), Лінден Ешбі (шериф Стілінскі), Колтон Гейнс (Джексон Вітмор), Іен Боен (Пітер Гейл), ДжейАр Борн (Кріс Арджент), Ділан Спрейберрі (Ліам Данбар) та Сет Гілліам (доктор Дітон).

Проте у фільмі буде відсутня Арден Чо (Кіра Юкімура) через те, що їй запропонували гонорар, який був удвічі меншим за гонорари її білих колег. Також у продовженні серіалу відмовився брати участь Ділан О'Браєн (Стайлз Стілінскі).

Онлайн-прем'єра фентезі «Вовченя: Фільм», яке зняв режисер Расселл Малкей, відбудеться 26 січня на стримінговій платформі Paramount+.

1344 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: