Фінальний фільм трилогії «Абатство Даунтон» вийде у 2025 році

8 липня 2024,  11:33 | Новини фільмів

Українські шанувальники знаменитого серіалу та фільмів «Абатство Даунтон» мають маленький привід для радості. Третя стрічка франшизи вийде в український прокат наступного року.

Як повідомляє її локалізований тизер-постер, українська прем'єра костюмованої драми «Абатство Даунтон 3» відбудеться у вересні 2025 року. Це буде фінальна частина повнометражної трилогії, що стала продовженням культового британського серіалу.

Події фільму «Абатство Даунтон 3» будуть розгортатися після подій сиквела «Абатство Даунтон: Нова епоха», що вийшов у 2022 році, і покажуть, чим завершиться історія знаменитого сімейства Кроулі, яке живе в шикарному англійському маєтку у першій половині 20 століття.

Відомо, що у фінальній частині франшизи повернеться весь основний каст, окрім Меггі Сміт, оскільки її легендарна героїня Вайолет Кроулі померла у другому фільмі. Проте її влучні цитати житимуть вічно.

Сценарій до стрічки написав творець серіалу «Абатство Даунтон» Джуліан Феллоуз, а режисером заключного фільму буде Саймон Кертіс, який зняв сиквел.

289 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: