«Супермен: Спадщина»: Джеймс Ганн знайшов нового Супермена та Лоїс Лейн для свого фільму

28 червня 2023,  02:51 | Кастінг

Головні ролі у супергеройському екшені «Супермен: Спадщина» виконають актор Девід Коренсвет та зірка хітового серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен.

Режисер та сценарист (а також голова DC Films) Джеймс Ганн повідомив, що ролі Кларка Кента/Супермена та його коханої репортерки Лоїс Лейн у фільмі «Супермен: Спадщина» виконають Девід Коренсвет та Рейчел Броснахен, написавши у Твіттер:

Вони обидва не тільки неймовірні актори, але й чудові люди.

Ви могли бачити Коренсвета у міні-серіалах «Політик» і «Голлівуд» та у фільмах «Дивись в обидва боки» і «Перл». Тим часом Броснахен прославилася завдяки ролі комікеси Мідж Мейзел у популярному серіалі «Дивовижна місіс Мейзел», що приніс їй два «Золотих глобуси» та одну «Еммі».

Також на роль Супермена Ганн розглядав акторів Ніколаса Голта і Тома Бріттні, а Лоїс Лейн могли зіграти актриси Емма МакКей та Фібі Дайневор. Вони вшістьох були фінальними кандидатами, проте перемогла пара Коренсвет/Броснахен.

Ганн прославився завдяки супергеройським фільмам для Marvel Studios «Вартові Галактики», «Вартові Галактики 2» і «Вартові Галактики 3» та кінокоміксу для DC «Загін самогубців: Місія навиліт», після чого його обрали головою DC Films.

Кінокомікс «Супермен: Спадщина» вийде на великі екрани у 2025 році.

849 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: