«Супермен: Спадщина»: Джеймс Ганн вже готується до зйомок свого фільму про Супермена

22 квітня 2023,  19:33 | Новини фільмів

Режисер хітової трилогії про Вартових Галактики Джеймс Ганн поділився новиною про те, що він закінчив сценарій свого нового фільму про Супермена, який отримав назву «Супермен: Спадщина» («Superman: Legacy»).

Вирушивши в промотур кінокоміксу «Вартові Галактики 3», який він зняв для Marvel Studios, Ганн не забув прорекламувати і свій наступний проєкт, сольник про Супермена для кінокомпанії DC Studios, яку він очолив минулого року.

Режисер опублікував в соцмережах титульну сторінку сценарію «Супермен: Спадщина» на честь дня народження Супермена з наступним повідомленням:

Для мене велика честь бути частиною цієї спадщини. А який кращий день, ніж день народження Супермена, щоб повністю зануритися в ранню підготовку до виробництва фільму #SupermanLegacy? Костюми, декорації, реквізит і багато чого іншого вже готуються.

Хто зіграє головного героя у супергеройському екшені «Супермен: Спадщина», поки тримають в таємниці (або вони все ще шукають потрібного актора). Але його точно зіграє не Генрі Кавілл, незважаючи на його нещодавнє повернення в «Чорному Адамі».

Повнометражна пригода нового Супермена вийде на великі екрани у 2025 році.

Тим часом Вартові Галактики повертаються в кінотеатри 4 травня.

878 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: