Вийшов український трейлер нового фільму Рассела Кроу «Покерфейс» за участю Ліама Гемсворта та Ельзи Патакі

2 листопада 2022,  23:46 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський актор та володар премії «Оскар» Рассел Кроу збирає друзів на партію гри в покер, що швидко приймає небезпечний оборот, у трейлері напруженого трилера «Покерфейс», де він також виступає режисером.

Сюжет стрічки «Покерфейс» слідує за мільярдером Джейком (Рассел Кроу), який запрошує своїх друзів дитинства до свого маєтку в Маямі для гри в покер з високими ставками. У всіх цих друзів дуже непрості стосунки з господарем, майстерним гравцем та планувальником ігор, і він придумав складну схему, розроблену так, щоб кожен з них справедливо отримав те, на що заслуговує. Проте Джейк переосмислює свою стратегію, коли в його маєток вривається небезпечний бандит, усі попередні злочини якого закінчувалися вбивствами і підпалами.

У новому режисерському проєкті Кроу разом з ним знялися зірка хітової франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт та зірка пригодницької франшизи «Форсаж» Ельза Патакі, яка вже давно одружена з братом Ліама Крісом Гемсвортом.

Раніше цього року Кроу зіграв зі старшим Гемсвортом у супергеройському екшені «Тор: Любов і грім», де він втілив бога Зевса, а у Патакі було невеличке камео.

Українська прем'єра трилера «Покерфейс» відбудеться 24 листопада.

943 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: