Перший погляд на Рассела Кроу у фільмі «Покерфейс», що вийде у листопаді

19 жовтня 2022,  19:26 | Новини фільмів

Представляємо перший кадр майбутнього кримінального трилера «Покерфейс» («Poker Face»), головну роль в якому зіграє володар премії «Оскар» Рассел Кроу.

У фільмі «Покерфейс» Кроу зіграє роль Джейка, технологічного мільярдера, який збирає своїх друзів дитинства у своєму маєтку в Маямі для гри в покер з високими ставками. У всіх цих друзів дуже непрості стосунки з господарем, майстерним гравцем та планувальником ігор, і він придумав складну схему, розроблену так, щоб кожен з них справедливо отримав те, на що заслуговує. Проте Джейк переосмислює свою стратегію, коли в його особняк у Маямі вривається небезпечний бандит, усі попередні злочини якого закінчувалися вбивством і підпалом.

Разом з Кроу у цьому трилері зіграють зірка пригодницької екшен-франшизи «Форсаж» Ельза Патакі та зірка франшизи-антиутопії «Голодні ігри» Ліам Гемсворт.

Кроу також виступає сценаристом та режисером фільму «Покерфейс». Це буде його друга режисерська робота після стрічки «Шукач води» (2014).

Влітку Кроу можна було побачити в кінотеатрах в супергеройському екшені від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», де він втілив бога Зевса.

В український прокат стрічка «Покерфейс» вийде 24 листопада.

860 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: