«Жінка-король»: перший погляд на Віолу Девіс у ролі справжньої амазонки

9 травня 2022,  11:27 | Новини фільмів

Перші кадри американської історичної стрічки «Жінка-король» («The Woman King») представляють лауреатку премії «Оскар» Віолу Девіс в образі легендарної воїтельки одного африканського королівства.

Фільм «Жінка-король» заснований на реальних подіях, які відбулися в африканському королівстві Дагомея, одній з найвпливовіших держав у Західній Африці в 18 і 19 століттях. Сюжет розповість про Наніску, генерала жіночого військового загону «Амазонки», та її дочку Наві, які разом боролися з французами і сусідніми племенами, що осквернили їхню честь, поневолили їхніх людей і погрожували знищити все, заради чого жили ці жінки.

Віола Девіс грає тут роль відважної жінки-генерала Наніски, яка на перших кадрах веде свою армію амазонок у бій проти іноземних загарбників.

Її доньку Наві зіграє Тусо Мбеду. Раніше цю роль мала виконати зірка блокбастера «Чорна пантера» Лупіта Ніонго, але вона вибула з проєкту.

Також компанію Девіс у кадрі складуть акторка Лашана Лінч, відома завдяки хітовим екшенам «Капітан Марвел» та «007: Не час помирати», зірка франшизи «Зоряні війни» Джон Боєга та зірка фільмів «Після» Хіро Файнс-Тіффін.

Режисеркою цього перспективного проєкту, який може отримати кілька номінації на «Оскар», виступає Джина Прінс-Байтвуд, яка зняла супергеройський екшен «Безсмертна гвардія», що вийшов у 2020 році на Netflix.

1227 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: