Хто грає нового Капітана Америка в серіалі «Сокіл і Зимовий солдат»?

26 березня 2021,  01:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єрна серія супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» закінчилася несподіваним сюжетним поворотом уряд США представив нового Капітана Америка. І це був не Сем Вілсон.

У кінці фільму «Месники: Завершення» Стів Роджерс (Кріс Еванс) передав свій щит і титул Капітана Америка Сему Вілсону (Ентоні Макі), але, як нагадала нам перша сцена серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», Сем відчуває, що щит для нього чужий і що він належить тільки Стіву, тому Сокіл вирішив передати його в музей, поки не буде готовий стати новим Кепом.

І поки Сем рятував заручників на іншому кінці світу і розбирався з сімейними проблемами, підступні представники уряду вирішили за його спиною віддати щит Стіва в руки зовсім іншій людині. А також нарядити його в костюм Капітана Америка, оскільки «Америці потрібен супергерой, який надихне всю країну». Звичайно, білий, оскільки расизм навіть в 2023 року ще нікуди не зник.

Цією людиною став солдат Джон Ф. Вокер, який навряд чи буде таким же добрим та відважним ідеалістом, яким був Стів.

У коміксах Marvel Вокер був представлений в 1986 році в образі Супер-Патріота, повної протилежності Стіва Роджерса. Вокер був лиходієм-патріотом. Тобто по суті Гоумлендером з серіалу «Хлопаки».

Роль Вокера грає Вайатт Рассел, який є сином двох відомих голлівудських акторів Курта Рассела і Голді Говн. Ви могли його бачити раніше у фільмі «Оверлорд» та міні-серіалі «Пташка доброго господа».

Сем та його сестра Сара (Едеперо Одуйе) дізналися цю «радісну» новину по телевізору, тобто це все було зроблено за спиною Сема та Месників, які б нізащо не погодилися віддати такий важливий символ маріонетці уряду.

З нетерпінням чекаємо побачити, як Сем або Бакі (Себастіан Стен) забере щит Капітана Америка в майбутніх серіях серіалу «Сокіл і Зимовий солдат».

Його друга серія вийде вже в цю п'ятницю, 26 березня.

3462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: