Приголомшливий концепт-арт «Ванда/Віжн» показує еволюцію Багряної відьми

24 березня 2021,  19:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Marvel Studios Енді Парк поділився колажем, який показує його перший концепт-арт Ванди Максімофф для фільму «Месники: Ера Альтрона» та фінальний костюм Багряної відьми з серіалу «Ванда/Віжн».

В описі до колажу талановитий художник розкрив, що почав працювати над дизайном костюма Ванди Максімофф/Багряної відьми у втіленні Елізабет Олсен ще в 2013 році, за два роки до її дебюту на екрані у других «Месниках»:

Що за подорож! Я зробив цей перший концепт-дизайн Ванди Максімофф для її дебютної появи у фільмі «Месники: Ера Альтрон» в 2013 році. Далі створював дизайни для фільму «Перший месник: Протистояння». І нарешті її останній дизайн Багряної відьми для серіалу «Ванда/Віжн» в 2019 році! Яка це було весела і цікава подорож! Не можу дочекатися, щоб побачити, куди вона відправиться далі.

Концепт-арт дозволяє в деталях роздивитися фінальний костюм Багряної відьми, який вона сама для себе створила в заключній серії серіалу «Ванда/Віжн», остаточно прийнявши свою магічну сутність.

В майбутньому Ванда повернеться в блокбастері «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», другому сольнику мага Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч). Його прем'єра очікується в 2022 році.

1428 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: