Нові кадри «Ванда/Віжн» дозволяють в деталях розглянути суперкостюм Багряної відьми

8 березня 2021,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви вже прийшли до тями після тієї неймовірної фінальної серії серіалу «Ванда/Віжн»? Якщо так, то саме час в деталях розглянути новий супергеройський костюм, в якому ми ще побачимо Ванду Максімофф в майбутньому на великому екрані.

Коли Ванда Максімофф (Елізабет Олсен) дебютувала на великому екрані у всесвіті MCU в блокбастері «Месники: Ера Альтрона», з костюма їй дісталася лише червона шкіряна куртка, яку, до речі, вона без дозволу взяла у Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон).

Далі Ванда з'являлася у фільмах від Marvel Studios в червоних жакетах/плащах, але вони теж лише віддалено нагадували вбрання Багряної відьми. Але в серіалі «Ванда/Віжн», коли Ванда офіційно стала Багряною відьмою, костюмери MCU створили для неї приголомшливий суперкостюм фіолетового кольору, де вишенькою на торті є та сама прикраса для голови, яку вона носила в коміксах Marvel.

Чому костюм Багряної відьми був зроблений фіолетового кольору, а не червоного? Здається, це данина її коханому Віжну (Пол Беттані), з яким вони обидва черпали свої надздібності з Каменя Розуму.

На додаток до фіолетового плаща і довгих рукавичок в тон, Багряна відьма була одягнена в фіналі «Ванда/Віжн» в чорні штани й чорні чоботи, прикрашені фіолетовими смугами та срібними візерунками.

Побачити цей фантастичний костюм ви можете на кадрах нижче.

В майбутньому Багряна відьма повернеться на великі екрани в блокбастері «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», до якого нас підвела одна зі сцен після титрів фінальної серії серіалу «Ванда/Віжн».

2588 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: