«Ліга справедливості»: новий трейлер про Аквамена відправляє на глибину морську

8 березня 2021,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за трейлерами супергеройського блокбастера «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» про Супермена та Бетмена режисер Зак Снайдер поділився в соцмережах персональними трейлером і постером з підводним супергероєм Акваменом.

Фільм «Ліга справедливості», який вийшов у 2017 році і виявився провалом для DCEU, оскільки Снайдер не зміг завершити його в зв'язку з сімейною трагедію, і студія Warner Bros. покликала на його місце Джосса Відона, вперше показав Артура Каррі/Аквамена (Джейсон Момоа) у всій його красі та у всій його могутності.

Через рік, у 2018 році, на великі екрани прибув його сольник «Аквамен», який зняв режисер Джеймс Ван, і трейлер режисерської версії «Ліги справедливості» показує, як Снайдер збирався підвести до історії становлення Аквамена.

У трейлері ми бачимо, як Артур відправляється під воду, поки за кадром звучать голоси інших героїв, включаючи голоси підводної принцеси Мери (Ембер Герд) та Нуйдіса Вулко (Віллем Дефо), який був ментором Артура в юності. Вулко каже йому, що «час прийшов» і що він повинен «взяти тризуб своєї матері» Атланни (Ніколь Кідман), який насправді є п'ятизубом.

Побачити, як Аквамен керує морями в супергеройському фільмі «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», ви зможете з 18 березня. У майбутньому він повернеться на великі екрани для нової сольної пригоди «Аквамен 2».

1182 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: