Джоді Фостер і Бенедикт Камбербетч розкривають змову в українському трейлері фільму «Мавританець»

1 лютого 2021,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дубльований трейлер драматичного трилера «Мавританець», в якому зіграли лауреатка премії «Оскар» Джоді Фостер і номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. Камбербетч також виступає його продюсером.

Фільм ґрунтується на мемуарах Мохаммеда Ульда Слахі, які потрапили до списку бестселерів New York Times. Після терактів 11 вересня Мохаммед Ульд Слахі був спійманий американським урядом та сидів за ґратами протягом 14 років без суду та слідства. Втративши всю надію, Слахі знаходить союзників в особах адвоката Ненсі Голландер та її помічниці Тері Данкан. Разом вони стикаються з величезною кількістю перешкод в їхній відчайдушній погоні за справедливістю. Їхня боротьба, що привертає увагу, поряд з доказами, знайденими грізним військовим прокурором, підполковником Стюартом Коучем, в кінцевому підсумку розкриває шокуючу і далекоглядну змову.

Режисером цієї стрічки є лауреат премії «Оскар» Кевін МакДональдОстанній король Шотландії», «Орел Дев'ятого легіону»).

Українська прем'єра фільму «Мавританець», де разом з Фостер і Камбербетчем зіграють Шейлін Вудлі, Тахар Рахім і Закарі Лівай, відбудеться 18 лютого.

Більше прем'єр лютого ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1499 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: