Бенедикт Камбербетч стає шпигуном в трейлері фільму «The Courier»

27 січня 2021,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився трейлер довгоочікуваного шпигунського трилера «The Courier» із зіркою серіалу «Шерлок» Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. Його прем'єра відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю «Санденс».

У фільмі «The Courier» («Кур'єр»), який ґрунтується на реальних подіях і в минулому називався «Ironbark» («Залізна кора»), Камбербетч втілює британського бізнесмена Гревілла Вінна, якого у учаси Холодної війни вербує на службу британська розвідка. В ході своїх місій він починає працювати разом зі своїм російським джерелом Олегом Пеньковським з кодовим ім'ям Залізна кора, щоб покласти край Карибській кризі.

Трейлер показує, що в британську розвідку головного героя вербує актриса Рейчел Броснахен, відома завдяки серіалу «Дивовижна місіс Мейзел». Її агентку звати Емілі Донован.

Дружину Гревілла Шейлу Вінн грає актриса Джессі БакліДулітл», «Я подумую з усім цим покінчити»), а його джерело з СРСР втілює актор Мераб НінідзеМіст шпигунів», «МакМафія»). Режисером фільму став Домінік Кук.

В останній раз ви могли бачити Камбербетча у кіно в оскароносній стрічці «1917», а вже в лютому на екрани українських кінотеатрів вийде драматичний трилер «Мавританець», де він зіграв одного з центральних персонажів.

1990 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: