Гері Олдман, Армі Гаммер, Еванджелін Ліллі та Люк Еванс знялися в трилері «Криза»

29 січня 2021,  21:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У розпал гучного скандалу, пов'язаного з Армі Гаммером, якого колишні дівчата звинувачують в насильстві (та навіть у канібалізмі), в мережі з'явився трейлер його нового фільму «Криза», де компанію скандальному акторові склали зірка Поттеріани Гері Олдман та зірка трилогії «Хоббіт» Еванджелін Ліллі.

Драматичний трилер «Криза» («Crisis»), чиї події розвиваються в розпал епідемії опіоїдів, розповість три історії, що перетинаються, про жадібність, насильство та трагедії війни за наркотики. Його головними героями будуть наркоторговець, який організовує операцію з контрабанди фентанілу, мати, яка видужує від оксикотинової залежності та шукає правду про причетність свого сина до наркосвіту, та університетський професор, який бореться з несподіваними одкровеннями про свого роботодавця — впливову фармацевтичну компанію, що виводить на ринок нове знеболююче, «що не викликає звикання».

Компанію Олдману, Гаммеру та Ліллі тут складають номінант на премію «Оскар» Грег Кіннір, зірка франшизи «Форсаж» Мішель Родрігес, зірка військового екшену «Мідвей» Люк Еванс, зірка серіалу «Гра престолів» Індіра Варма, а також Лілі-Роуз Депп і Скотт Мескаді.

Онлайн-прем'єра трилера «Криза» очікується 5 березня.

Тим часом в лютому у кінотеатри повертається культова трилогія Пітера Джексона «Хоббіт», де ви зможете побачити Ліллі в образі ельфійки Тауріель.

1113 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: