Трилогія Пітера Джексона «Хоббіт» повертається в кінотеатри у лютому

26 січня 2021,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восени ми писали про те, що на початку 2021 року на великі екрани повернуться культові трилогії Пітера Джексона «Хоббіт» та «Володар перснів», але локдаун вніс свої корективи в ці плани. Тепер побачити незабутні пригоди Більбо Беггінса ви зможете в кінотеатрах у лютому.

Фентезійна трилогія «Хоббіт» є адаптацією однойменної книги Джона Р.Р. Толкіна, яка розповідає про пригоди відважного хоббіта Більбо Беггінса (Мартін Фріман). Одного разу на його порозі з'являються чарівник Гендальф (Іен МакКеллен) й 13 жвавих гномів на чолі з Торіном Дубощитом (Річард Армітедж), і життя Більбо перевертається з ніг на голову.

Молодий хоббіт відправляється з гномами в епічну подорож Середзем'ям, щоб допомогти їм повернути своє королівство — Еребор, де засів кровожерливий дракон Смог (Бенедикт Камбербетч). І цей похід незабаром обертається масштабним протистоянням з силами зла.

Фільми будуть виходити в повторний прокат щотижня, починаючи з наступного. Ось графік повернення трилогії «Хоббіт» на екрани кінотеатрів:

Читайте також: розкрито офіційний опис серіалу «Володар перснів», який знімає компанія Amazon.

2407 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: