Легендарні трилогії «Володар перснів» та «Хоббіт» повертаються в кінотеатри

20 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї зими всі шанувальники творів Дж.Р.Р. Толкіна й творчості режисера Пітера Джексона зможуть знову відправитися в епічну подорож Середзем'ям в компанії хоббітів, гномів, ельфів та одного мудрого чарівника, оскільки на великі екрани повертаються фентезі-трилогії «Володар перснів» і «Хоббіт».

Слідом за Поттеріаною, яка восени повернулася на екрани кінотеатрів, щоб підтримати кіноіндустрію в період світової пандемії коронавірусу, нас чекає повторний реліз ще однієї культової фентезі-франшизи, і ми вже готові бігти за квитками, хоча відбудеться він тільки на початку 2021 року.

Незважаючи на те, що Джексон спочатку зняв «Володаря перснів», а потім повернувся до Середзем'я з трилогією-приквелом «Хоббіт», яка розповідає про те, як Більбо Беггінс знайшов Перстень всевладдя і подружився з Гендальфом, на екрани ці фільми вийдуть в хронологічному порядку своїх подій: спочатку три фільми «Хоббіта», а потім три фільми «Володаря перснів».

Ось орієнтовний графік їхнього прибуття на великі екрани цієї зими (слідкуйте за новинами, оскільки ці дати можуть помінятися):

5431 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: