Епічний ТБ-ролик і новий китайський постер блокбастера «Диво-жінка 1984»

15 грудня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діана Принц бореться з суперлиходійкою Гепардою і стає легендою в новому ТБ-ролику супергеройського екшену Петті Дженкінс «Диво-жінка 1984», який виходить в український прокат вже завтра, 16 грудня.

Сиквел хітового блокбастера 2017 року «Диво-жінка», в якому зіграють Галь Гадот, Кріс Пайн, Педро Паскаль і Крістен Віг, відправить нас в 80-і, де на наймогутнішу супергероїню з коміксів DC чекають нові пригоди і випробування. Ось його офіційний синопсис:

Найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц, також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором.

Також вчора був представлений новий китайський постер блокбастера «Диво-жінка 1984», який є його першим постером, що зібрав разом четвірку основних персонажів. У китайський прокат він виходить 18 грудня, так що українці будуть мало не найпершими в світі, хто зможе побачити нову пригоду Диво-жінки на великому екрані.

Квитки на фільм «Диво-жінка 1984» ви знайдете в нашій афіші.

986 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: