Кріс Претт і Кетерін Шварценеггер повідомили про народження дочки

11 серпня 2020,  18:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Після Софі Тернер і Джо Джонаса цього літа батьками стала ще одна голлівудська пара Кріс Претт і Кетерін Шварценеггер. Вони розповіли про свою радість в соцмережах у понеділок, розкривши ім'я своєї дочки.

Про народження доньки Лайли Марії Шварценеггер Претт щасливі батьки розповіли усьому світові в соцмережах, поділившись в своїх профілях зворушливою фотографією зі своїми руками та ручкою новонародженої:

Ми з величезною радістю повідомляємо про народження нашої дочки, Лайли Марії Шварценеггер Претт. Ми не можемо бути ще щасливішими. Мама і дитина почувають себе добре. Ми надмірно благословенні. З любов'ю, Кетерін та Кріс.

Пара почала зустрічатися у червні 2018 року, в січні 2019 вони повідомили про свої заручини, а весілля відсвяткували минулого літа.

Для Кетерін це перша дитина, а у Кріса також є син від попереднього шлюбу з Анною Феріс, Джек Претт, якому цього місяця буде 8 років.

Кетерін є донькою легендарного актора Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер, так що свою дочку вона назвала на честь бабусі.

1193 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: