Ми є Ґрут: вийшов ретроспективний трейлер кінокоміксу «Вартові Галактики 3»

21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Фільм «Вартові Галактики 3» буде третім та фінальним сольником про пригоди Вартових Галактики, що почалися у 2014 році. Цього разу Пітер Квілл/Зоряний лицар (Кріс Претт), Дракс (Дейв Батіста), Богомолиця (Пом Клемент'єфф), Ґрут (Він Дизель), Ракета (Бредлі Купер) та Небула (Карен Гіллан) нарешті возз'єднаються з Ґаморою (Зої Салдана), а також будуть змушені простистояти суперлиходію Вищому еволюціонеру (Чукуді Івуджі), який ставив експерименти над Ракетою.

Також у своїй фінальній пригоді Вартові зіштовхнуться з Адамом Ворлоком (Вілл Поултер), якого створила Аїша (Елізабет Дебікі), лиходійка з фільму «Вартові Галактики 2», щоб він помстився нашим героям.

Супергеройський блокбастер від Marvel Studios та Disney «Вартові Галактики 3», режисером якого виступає Джеймс Ганн, вийде в прокат 4 травня.

1010 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: