Бредлі Купер зіграє в новому фільмі від режисера Пола Томаса Андерсона

4 серпня 2020,  15:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Пол Томас Андерсон покликав в свій новий проект, події якого будуть розвиватися у 1970-х роках, зірку оскароносного мюзиклу «Народження зірки» Бредлі Купера.

45-річний голлівудський актор виконає головну роль в новому фільмі Андерсона, у якого поки немає назви, повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Проект описують як «драму про дорослішання, події якої будуть розвиватися в 1970-х роках в долині Сан-Фернандо», що знаходиться в Каліфорнії.

Режисер планує розпочати зйомки фільму восени, але все залежить від того, якою буде ситуація з коронавірусом у США.

На рахунку Андерсона є аж 8 номінацій на премію «Оскар» за стрічки «Ночі в стилі бугі», «Магнолія», «Нафта», «Вроджена вада» та «Примарна нитка». Так що всі кіномани вже вносять його майбутній проект з Купером до списку своїх очікуваних кінофільмів.

У минулому році Купер знову озвучив Ракету в блокбастері «Месники: Завершення», а також виступив продюсером оскароносного фільму «Джокер».

В майбутньому актора можна буде побачити в кінотеатрах в новому драматичному трилері Гільєрмо дель Торо «Алея кошмарів», де компанію йому складуть відомі акторки Кейт Бланшетт та Руні Мара.

1000 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: