Джонні Депп, Роберт Паттінсон і Марк Райленс в трейлері фільму «В очікуванні варварів»

25 червня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джонні Депп втілює жорстокого полковника-імперіаліста в дивних окулярах в трейлері драматичного фільму «В очікуванні варварів», який є екранізацією роману Дж. М. Кутзее.

Драма «В очікуванні варварів» слідує за магістратом великої прикордонної застави, поки «Імперія», якій він служить, готується до відбиття варварського вторгнення. Він починає сумніватися в імперіалізмі, коли рятує молоду жінку-варвара, одну з корінних жителів цієї країни, і розуміє, що стан справ зовсім не такий, яким його видає «Імперія».

Роль магістрату виконує лауреат премії «Оскар» Марк Райленс, відомий завдяки фільму Стівена Спілберга «Міст шпигунів». А Роберт Паттінсон втілює тут молодого офіцера, колегу персонажа Деппа.

Також у фільмі зіграють колега Паттінсона по Поттеріані Гаррі Меллінг та зірка міні-серіалів «Одіссей» і «Війна і мир» Грета Скаккі.

Світова прем'єра драми режисера Сіро Герра відбулася в минулому році в рамках Венеціанського кінофестивалю. На жаль, у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу «В очікуванні варварів» не покажуть в кінотеатрах, але відомо, що його онлайн-прем'єра відбудеться 7 серпня.

1898 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: