Тор готовий клацнути Каменями вічності на фан-арті фільму «Месники: Завершення»

8 червня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікавий фан-арт супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» представляє альтернативний фінал, де Тор замість Тоні збирає усі Камені вічності, щоб врятувати світ від армії Таноса з минулого.

У фільмі «Месники: Завершення», який став підсумковим для 10 перших років всесвіту MCU, ми двічі побачили те саме клацання з Каменями вічності, здатне змінити всесвіт.

Коли супергерої добули Камені з минулого, щоб повернути до життя всіх, хто був стертий з лиця землі Таносом (Джош Бролін) в фіналі блокбастера «Месники: Війна нескінченності», клацання зробив Халк (Марк Руффало), оскільки він є одним з найсильніших Месників.

А другий раз Камінням клацнув Тоні Старк (Роберт Дауні мол.), щоб знищити Таноса з минулого та його армію, яка прийшла в наш світ, щоб його зруйнувати. І якщо Халк пережив клацання, хоча й отримав серйозні травми руки, Тоні, на жаль, не врятував навіть його суперкостюм.

Тор (Кріс Гемсворт) без сумнівів є одним з наймогутніших супергероїв великого екрану, але коли він запропонував Месникам, що він клацне Камінням, щоб повернути до життя половину населення нашого всесвіту, інші супергерої ввічливо відмовилися, оскільки бог грому був не в кращій душевній та фізичній формі для цього.

Проте драматичний фан-арт від діджитал-художниці з Франції Camille Vialet показує, якою могла б бути фінальна сцена, якби на полі бою з Таносом саме Тор зумів забрати Камені вічності та клацнути ними.

У лівій руці бог грому тримає тут свій улюблений Мйольнір, оскільки ми знаємо, що якби Тор був готовий померти, то тільки зі своїм рідним молотом в руках.

Тор повернеться на великі екрани в 2022 році в своєму четвертому сольнику «Тор: Любов і грім», який зніме режисер Тайка Вайтіті.

15115 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: