Фан-постер серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат» показує старого Стіва Роджерса

14 травня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Кріса Еванса з нетерпінням чекають на його повернення на екрани в образі старого Стіва Роджерса в супергеройському серіалі «Сокіл і Зимовий Солдат», і хоча участь актора в ньому ще не підтверджено офіційно, він уже зайняв почесне місце на новому фан-постері.

Неймовірний фан-постер від художника з ніком abgrafix показує головних героїв майбутнього серіалу від Disney+ Сокола (Ентоні Макі) та Зимового солдата (Себастіан Стен) готових до нової битви, тоді як на їхньому тлі зображені старий Стів і давній ворог Бакі Гельмут Земо (Даніель Брюль).

Тизер серіалу показав, що Бакі з'явиться там з короткою стрижкою, залишивши позаду часи Зимового солдата, але минуле повертається, щоб знову його помучити, у вигляді підступного маніпулятора Земо, який у фільмі «Перший месник: Протистояння» підставив Бакі та посварив Стіва і Тоні (Роберт Дауні мол.), через що розпалися Месники.

У серіалі Земо з'явиться в фіолетовій масці, в якій він зображений на даному фан-постері, так що частина тут є правдою.

А що стосується Сема, то художник вирішив показати його зі щитом Капітана Америка та в його костюмі, але все ще з крилами, оскільки він, як і раніше, є Соколом, хоча старий Стів і передав йому у фінальній сцені блокбастера «Месники: Завершення» свій щит із зіркою разом зі своїми супергеройськими повноваженнями.

Прем'єра серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат» очікується в серпні.

2835 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: