Кріс Еванс може знову зіграти Стіва Роджерса в серіалі «Сокіл і Зимовий Солдат»

13 травня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася інформація, що актор Кріс Еванс веде переговори з Marvel Studios з приводу того, щоб втілити старого Стіва Роджерса в 2 сезоні супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат».

Сайт We Got This Covered, посилаючись на надійне джерело, повідомляє, що Еванс може з'явитися в камео в серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», щоб дати пораду своєму другові Сему Вілсону (Ентоні Макі) з приводу його нової ролі в якості Капітана Америка.

У кінці блокбастера «Месники: Завершення» Стів відправився назад у минуле, щоб повернути Камені Нескінченності туди, звідки їх на деякий час позичили Месники для перемоги над Таносом (Джош Бролін), і вирішив залишитися в 70-х роках разом зі своєю коханою Пеггі (Гейлі Етвелл). А в 2023 році на зустріч до Сема прийшов вже старий Стів, який передав йому щит Капітана Америка, призначивши його своїм наступником.

Тизер серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», де також повернеться Бакі (Себастіан Стен), показав, як Сем тренується зі щитом, але очевидно, що він ще не готовий стати Капітаном Америка. Тим часом уряд США наряджає в його костюм суперсолдата Джона Волкера (Вайатт Рассел), оскільки Кеп є для Америки важливим символом надії.

Офіційного підтвердження про камео Еванса в серіалі поки немає, так що нам залишається тільки чекати. Прем'єра 1 сезону «Сокола і Зимового солдата» відбудеться в серпні, якщо, звичайно, його зйомки відновляться незабаром.

Читайте також: Бакі стає вакандським воїном на новому концепт-арте фільму «Месники: Війна нескінченності».

2130 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: