Наталі Портман стане Жінкою-Тором у фільмі «Тор: Любов і грім»

21 липня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В четвертому фільмі про пригоди бога грому «Тор: Любов і грім» молот Мйольнір опиниться в руках Наталі Портман, оскільки її героїня Джейн Фостер стане Жінкою-Тором.

Вчора кінокомпанія Marvel Studios оголосила на конвенції San Diego Comic-Con свої майбутні проекти, які вийдуть на екрани в 2020-2021 роках, і однією з головних новин панелі стала новина про те, що Портман зіграє в четвертому «Торі» Жінку-Тора. Компанію їй в кадрі складуть Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон.

Після панелі володарка премії «Оскар» написала в соцмережах, що рада повернутися у фільмі під керівництвом режисера Тайки Вайтіті, який вручив їй на конвенції Мйольнір:

Так рада поділитися з вами сьогодні новиною на #SDCC2019, що я повернуся до світу #MCU якості Жінки-Тора з легендами Тайкою Вайтіті, Тессою Томпсон і Крісом Гемсвортом.

Актриса пожартувала, що ці фотографії, де вона тримає Мйольнір на SDCC, будуть фотографіями «до того як вона накачається».

Вперше Портман з'явилася на великому екрані в образі вченої Джейн Фостер, яка стала коханою супергероя Гемсворта, в 2011 році у фільмі «Тор». Після вона була центральною героїнею другого сольника про Тора «Тор: Царство темряви», де тимчасово отримала суперздібності, коли стала вмістилищем для Ефіру, одного з Каменів Нескінченності. А цієї весни Портман несподівано для всіх повернулася в блокбастері «Месники: Завершення», але там у неї було лише скромне камео.

З нетерпінням чекаємо, коли її Джейн буде кидатися блискавками.

Прем'єра екшену «Тор: Любов і грім» відбудеться 4 листопада 2021 року.

3544 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: