Двейн Джонсон та Ідріс Ельба билися під дощем на зйомках бойовика «Хоббс і Шоу»

23 грудня 2018,  03:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Двейн Джонсон поділився новою закулісної фотографією очікуваного бойовика «Хоббс і Шоу», яка була зроблена після зйомок напруженої бійки його героя з лиходієм у втіленні Ідріса Ельби.

Агента Люка Хоббса з франшизи «Форсаж» не даремно порівнюють з Халком, але в спін-оффі «Хоббс і Шоу» він, схоже, зустріне рівного собі по силам ворога Брікстона, роль якого виконує Ельба.

У п'ятницю, 21 грудня, Скеля опублікував в Instagram драматичний чорно-білий знімок, де вони з Ельбою сидять під дощем після знатної бійки, і розповів, що вони збираються створити культового лиходія для цієї франшизи:

Для фільму «Хоббс і Шоу» ми взяли єдиного і неповторного Ідріса Ельбу, щоб він став найгіршим, диявольським, домінуючим і крутим поганим хлопцем, який коли-небудь з'являвся у франшизі «Форсаж». Я думав, що це було гарною ідеєю створити культового персонажа, коли я представляв його продюсерам, поки він не почав вибивати з мене все лайно по 14 годин кожен день, під холодним дощем і на вихідних.

Але незважаючи на ворожнечу і бійки їхніх персонажів в кадрі, Джонсон і Ельба добре порозумілися на знімальному майданчику, каже перший:

Людина, яка знаходиться зліва від мене, є моїм товаришем по зброї. Також у нього є злий лікоть з прийомом муай-тай. Тому я не зміг не закричати. Але в кінці все це варте того болю.

В образі Декарда Шоу, з яким тепер Хоббс опиниться по одну сторону барикад, у спін-оффі повернеться Джейсон Стейтем.

Також компанію їм складуть Ванесса Кірбі, Едді Марсан і Стефані Вогт.

Прем'єра бойовика «Хоббс і Шоу», яким займається режисер «Дедпула 2» і «Атомної блондинки» Девід Літч, відбудеться 1 серпня 2019 року.

3015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: