Кріс Гемсворт знявся в бойовику від творців «Війни нескінченності»

22 грудня 2018,  02:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного року на екрани вийде ще один фільм із зіркою блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Крісом Гемсвортом у головній ролі драматичний бойовик «Дакка».

Гемсворт виконає головну роль і виступить продюсером фільму «Дакка» («Dhaka»), яким займається стримінговий сервіс Netflix.

Його персонажа в «Дацці» звуть Тайлер Рейк, і він є найманцем, якому платять, щоб він врятував викраденого сина індійського бізнесмена.

Компанію Гемсворту на екрані складе зірка популярного серіалу «Дуже дивні справи» Девід Харбор, якого навесні можна буде побачити в образі героя з пекла в фентезійному екшені «Хеллбой», чий трейлер вийшов декілька днів тому.

Сценарій до фільму «Дакка» написав Джо Руссо, один з режисерів блокбастера «Месники: Війна нескінченності». Він також продюсує даний бойовик разом зі своїм братом Ентоні Руссо, другим режисером «Війни нескінченності».

Режисером історії виступає каскадер Сем Харгрейв, з яким Гемсворт і брати Руссо працювали над фільмами «Месники», «Перший месник: Протистояння», «Тор: Рагнарок» і «Месники: Війна нескінченності».

На зйомках екшенів Marvel Харгрейв є дублером Кріса Еванса, але вже пробував свої сили в режисурі, знявши декілька короткометражок. «Дакка» буде його повнометражним режисерським дебютом.

В недалекому майбутньому Гемсворт повернеться в образі Тора в блокбастері «Месники 4», а також буде боротися з іншопланетянами-нелегалами у перезапуску «Люди в чорному: Інтернешнл», чий український трейлер дивіться тут.

Згідно з сайтом IMDb, зйомки бойовика «Дакка» завершилися наприкінці листопада. Його прем'єра очікується у 2019 році, але точна дата виходу у світовий прокат поки не називається.

4598 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: