Руперт Грінт зіграє в серіалі М. Найта Ш'ямалана

10 грудня 2018,  17:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Руперт Грінт, відомий завдяки ролі Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, отримав ключову роль в новому серіалі від режисера «Спліта» М. Найта Ш'ямалана.

Сюжет поки безіменного проекту Ш'ямалана тримають в таємниці, але відомо, що персонажа Грінта в ньому будуть звати Джуліан Пірс.

Він буде молодшим братом Дороті Тернер, яку втілить зірка серіалу «Клієнт завжди мертвий» Лорен Емброуз, повідомляє сайт The Wrap.

Дороті буде матір'ю, і допомагати їй з дитиною (чи з дітьми) буде няня Ліенн Грейсон, роль якої дісталася Нелл Тайгер Фрі з серіалу «Гра престолів».

Чоловіка Дороті і зятя Джуліана Шона Тернера зіграє Тобі Кеббелл, відомий завдяки фільмам «Світанок планети мавп» і «Warcraft: Початок».

У цьому році Грінт з'явився в серіалах «По хворобі» та «Великий куш», а в кінці грудня відбудеться прем'єра детективного міні-серіалу «Вбивства за алфавітом», де він буде ловити серійного вбивцю разом з легендарним Еркюлем Пуаро, якого втілить Джон Малкович.

У січні на екрани вийде нове творіння Ш'ямалана, супергеройський трилер «Скло», де зіграють Джеймс МакЕвой, Брюс Вілліс та Семюел Л. Джексон.

Прем'єра серіалу Ш'ямалана за участю Грінта очікується у 2019 році. Чи збираєтеся ви його дивитися? Пишіть в коментарях.

2044 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: