Друга фічуретка «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» з Дж.К. Роулінг

18 жовтня 2018,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Письменниця Дж.К. Роулінг розкриває нові деталі про сюжет фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» в його новій фічуретці.

У перших «Фантастичних звірях» темний чарівник Гелерт Ґріндельвальд (Джонні Депп) був поміщений у в'язницю в Нью-Йорку, і через два місяці його вирішують перевести до Європи, де він повинен відповісти за свої злочини. Йому вдається втекти, і Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) посилає за ним свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн). Незабаром ключові персонажі цієї історії опиняються в Парижі, і, як повідомляє Роулінг, вони прибувають туди по одній причині, і ця причина Креденцій (Езра Міллер). Тим часом Ґріндельвальд мобілізує сили і все ще сподівається, що Креденцій буде на його боці; в чарівному світі назріває війна, а героям доводиться робити складний вибір.

Дивіться також фінальний український трейлер «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», в якому була розкрита загадкова героїня Клаудії Кім. У кінотеатри фентезі Девіда Йейтса прибуде 15 листопада.

1989 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: