Фічуретка «Месники: Війна нескінченності» про найвеличнішого лиходія Таноса

15 серпня 2018,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Танос постає у всій своїй фіолетовій красі в новій фічуретці супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності», яка називається «Найвеличніший лиходій», де також присутній натяк на «Месників 4».

Від нападу Локі (Том Гіддлстон) та армії чітаурі на Нью-Йорк в перших «Месниках» над героями MCU нависала зловісна тінь Божевільного Титана Таноса (Джош Бролін). В «Війні нескінченності» він нарешті вийшов з тіні та відправився збирати Камені Нескінченності, які дають своєму власнику неймовірну силу, якої немає в жодного іншого персонажа з фільмів Marvel.

Танос бачив знищення своєї планети Титану у зв'язку з перенаселенням і тепер вважає, що заради порятунку всесвіту потрібно стерти половину її населення, з чим йому і повинні допомогти Камені Нескінченності.

Роберт Дауні мол. говорить в фічуретці, що Тоні розуміє, що «це інша гра», коли Брюс Беннер (Марк Руффало) з жахом описує могутність і армію Таноса на початку фільму.

Кріс Гемсворт називає Таноса «абсолютною силою, з якою ніхто [з цих супергероїв] ще не стикався».

А в кінці режисери Ентоні і Джо Руссо зазначають:

Якщо Месники і були створені для чогось, то саме для того, щоб зупинити Таноса від досягнення його мети.

У «Месниках 4» супергерої з Землі та різних куточків галактики зіткнуться з наслідками Війни нескінченності і візьмуть реванш у Таноса.

Поки про наступний груповий фільм MCU відомо дуже мало, і ця скромна фраза режисерів звучить тут не випадково, особливо в поєднанні з присутнім у цьому відео кадром з перших «Месників», де оригінальний склад команди захищає Нью-Йорк.

Під час Війни нескінченності Месники і Вартові [спойлер] не змогли зупинити Божевільного Титана та його вселенський геноцид, але після клацання вижили саме ті супергерої, які були в оригінальних «Месниках», так що ми повернулися до початку, і саме від цієї шістки (плюс кілька Вартових) тепер залежить доля всесвіту.

У цьому контексті слова режисерів звучать досить фінально, адже якщо Месників створили саме заради перемоги над Таносом, то що буде з оригінальним складом після того, як вони завершать цю місію? Невже Руссо натякають, що після війни з Таносом Месників не залишиться як таких?

Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

Дивіться також смішні невдалі дублі фільму «Месники: Війна нескінченності».

На Blu-ray блокбастер братів Руссо вийшов сьогодні, 14 серпня. Чим завершиться війна супергероїв з Таносом дізнаємося в «Месниках 4», чия прем'єра очікується 2 травня 2019 року.

5074 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: