Третій трейлер «Ральф-руйнівник 2» з Галь Гадот і диснеївськими принцесами

11 серпня 2018,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за оголошенням, що до акторського складу мультфільму «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі» приєдналася зірка франшизи «Форсаж» Галь Гадот, прибув новий трейлер за участю її героїні.

Поганий хлопець з відеоігри Ральф (Джон К. Райлі) і його напарниця з витівок Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються в таємничий і небезпечний світ всесвітньої павутини, де їм доведеться ризикнути всім, щоб знайти запасну частину і врятувати рідну гру Ванілопи Sugar Rush. Опинившись в Інтернеті, герої покладаються на свою кмітливість та на допомогу місцевих жителів, включаючи гонщицу Шенк (Гадот) з напруженої мережевої гри Slaughter Race.

Гадот вже втілювала круту гонщицю у фільмах «Форсаж», перед тим як стала супергероїнею Диво-жінкою.

Разом з Ральфом, Ванілопою і Шенк в трейлері з'являються діснеївські принцеси, у числі яких  Меріда (Келлі Макдоналд) з піксарівського мультфільму «Відважна».

Вона говорить незрозумілою іншим принцесам мовою, оскільки «прийшла до них з іншої студії».

Таким чином творці франшизи про Ральфа вирішили підколоти мультфільм, що їх обійшов: у 2013 році «Відважна» отримала премію «Оскар» за Кращий мультфільм, на яку був номінований перший «Ральф-руйнівник».

Дивіться також другий український трейлер «Ральф-руйнівник 2».

Клікайте на кадри, щоб перейти в галерею і дізнатися, які саме діснеївські принцеси з'являться в сиквелі.

Українські глядачі зможуть побачити мультфільм «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі» на великому екрані наприкінці осені, 22 листопада.

10225 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: