Метт Деймон з'явиться в «Восьми подругах Оушена»

16 листопада 2016,  15:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Метт Деймон розкрив, що його герой повернеться в спін-оффі «Вісім подруг Оушена».

У розмові з ET під час прем'єри свого продюсерського проекту «Манчестер біля моря» Деймон повідомив, що візьме участь у зйомках «Восьми подруг Оушена», де з'явиться в камео:

Я знімаюся в невеликому шматочку фільму. Я ще не читав [сценарій], але каст просто феноменальний, і я з нетерпінням чекаю побачити, що ж ці жінки зроблять [з історією]. Це буде весело.

У «Одинадцяти друзях Оушена» 2001 року і його сиквелах Деймон втілював Лайнуса Колдуелла, новачка у великих аферах, який прагне проявити себе, щоб батько ним пишався.

Деталі про спін-офф з жіночим кастом тримаються в секреті, але відомо, що головну роль у ньому виконує Сандра Буллок, а її праву руку втілює Кейт Бланшетт. Іншими подругами Оушена стали Хелена Бонем Картер, Енн Хетеуей, Сара Полсон, Ріанна, Мінді Кейлінг і Аквафіна.

Деякі актриси вже були помічені на зйомках в Нью-Йорку, які стартували у другій половині жовтня. Побачити їх в образах аферисток можна в нашій галереї.

Режисером кінокартини виступає Гері Росс, а продюсують її Стівен Содерберг і Джордж Клуні.

В цьому році Деймон був номінований на «Оскар» за головну роль у «Марсіанинові», а після його можна було побачити в образі суперагента в «Джейсоні Борні». Після актор зіграє у пригодницькому екшені «Велика стіна», кримінальній комедії Клуні «Субурбікон» і драматичній комедії Александра Пейна «Зменшення».

У світовий прокат «Вісім подруг Оушена» вийдуть 8 червня 2018 року.

817 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: