Енн Гетевей зіграє у фільмі про пограбування під час пандемії коронавірусу

10 вересня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Енн Гетевей, яка нещодавно брала участь в масштабних аферах у фільмах «Вісім подруг Оушена» і «Шахрайки», знову візьметься за старе в новому проекті Дага Лаймана.

Поки Лайман готується до зйомок масштабного блокбастера з Томом Крузом у відкритому космосі, його наступним фільмом стане кіно про пограбування з набагато скромнішим бюджетом та з Гетевей у головній ролі, повідомляє сайт Deadline.

Фільм отримав назву «Lockdown» («Карантин»), і його події будуть розвиватися у Лондоні під час карантину, викликаного світовою пандемією коронавірусу, що в цьому році охопила усю земну кулю.

За жанром «Lockdown» буде сумішшю фільму про пограбування та романтичної комедії, а його бюджет складе менше 10 мільйонів доларів, кажуть джерела, близькі до проекту.

Лайман найбільш відомий завдяки фільмам «Містер і місіс Сміт», «Ідентифікація Борна», «На грані майбутнього» та «Баррі Сіл: Король контрабанди». У наступному році на екрани має нарешті вийти його багатостраждальна екранізація фантастичного роману Патріка Несса «Хода хаосу».

У минулому році Гетевей можна було побачити не тільки в комедії «Шахрайки», а й в трилері «Море спокуси», драмі «Темні води» та серіалі «Сучасне кохання». А у січні на Netflix відбулася прем'єра фільму «Останнє, чого він хотів», де вона зіграла разом з Беном Аффлеком.

6082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: