Новини про фільм (2022)

10 червня 2022,  11:31 | Оновлення

Пропонуємо подивитися офіційний український трейлер бойовика «Вендета», в якому одні з головних ролей зіграли Брюс Вілліс та Майк Тайсон. В кінотеатрах України фільм можна буде переглянути за тиждень – з 16 червня.

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
21 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Дивіться трейлер нового бойовика «Вендета» за участю зірки культової франшизи «Міцний горішок» Брюса Вілліса, який вийде на екрани українських кінотеатрів 16 червня. Його сценаристом та режисером виступає Джаред Кон.

Читати далі...