Наркокур'єр (2018)The Mule

Трейлер Наркокур'єр
75%
3
25%
1

Прем'єра в Україні 21 лютого 2019

«Nobody Runs Forever»

Ерл Стоун — самотній старий. Його приватний бізнес знаходиться на межі банкрутства, відносини з дружиною не ладяться, а діти, здається, давно забули про його існування. Несподівано йому пропонують незапорошений, але прибутковий підробіток — просто водити машину. Стоун спочатку погоджується і незабаром розуміє, що став наркокур'єром мексиканського картелю і потрапив в поле зору оперативника Агентства з контролю за оборотом наркотиків.

Жанри: драма, кримінал, трилер
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $50 000 000
Тривалість: 1 г. 56 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 10 грудня 2018

Чи знаєте ви?

Оригинальное название картины — «Мул». Так называют людей, незаконно перевозящих наркотики, но которые не собираются их продавать. Их могут заставлять или обманывать, платить им, а иногда они «blind mule» — люди, не подозревающие о том, что везут наркотики.

Відео матеріали «Наркокур'єр»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Наркокур'єр». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «Наркокур'єр»

PROFE7OR

12 березня 2019, 21:50

Вот пожалуй, что буду смотреть с удовольствием и замиранием сердца. Нет, не сюжетные тонкости самого фильма. Буду смотреть и преклоняться перед жаждой и жизнью в кино длинною в саму жизнь. Жизнь Клинта Иствуда. Извините, но это наверно личное.

0 / 0 
PROFE7OR

29 березня 2019, 02:25

Неприятно расстроен самим фильмом. И безмерно счастлив был видеть живую легенду с его последним фильмом. Всё неплохо, сам сюжет и тема ужасны. Ну и, некоторые из молодых актёров, типа внучков, не дотягивают и не справились.Музыка Артуро Сандоваль, для джазменов уже одного имени достаточно. Сюжет и показанное на 3 балла, сам фильм на все 7 баллов. Фильм на любителя, увы.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Наркокур'єр, фільм 2018
Українська прем'єра 21.02.2019
Жанри: драма, кримінал, трилер
США