Оновлення (2018)

10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

18 листопада 2017,  00:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Боги, високотехнологічна зброя, армія прибульців — це все ми вже бачили в «Месниках» та інших фільмах від Marvel, а «Чорна пантера» збирається показати нам абсолютно новий світ, про існування якого відомо лише обраним.

Прихована від цікавих очей в глибині африканського континенту країна Ваканда є дивом передових технологій, на які починається жорстоке полювання. Тому, не встигнувши оговтатися після смерті батька, Т'Чалла (Чедвік Боузман) повинен зайняти своє законне місце короля й дати відсіч ворогам Ваканди, що вичікують з усіх боків. Прийшов час йому знову вдягти костюм Чорної пантери та стати на захист своїх людей.

Ближче з героями «Чорної пантери» вас познайомлять персональні постери. У кіно фільм прибуде 15 лютого 2018 року.

17 жовтня 2017,  12:19 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо новий український трейлер фантастичного екшену «Чорна Пантера» з Чедвіком Боузманом у головній ролі:

Молодий африканський принц має захистити свій народ від ворогів, які розривають країну як ззовні, так і зсередини. Настав час одягнути костюм Чорної Пантери.

У кінотеатрах України з 15 лютого 2018 року.

11 червня 2017,  01:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер майбутнього марвелівского екшену «Чорна пантера» з Чедвіком Боузманом в головній ролі, який розповість про загадкове африканське королівство Ваканду і його нового короля Т'Чаллу. Він повинен встати на захист свого народу після смерті батька і не дозволити завойовникам захопити Ваканду й те, що лежить в неї надрах, — цінний метал вібраніум, з якого створений щит самого Капітана Америка.

Українська прем'єра «Чорної пантери», де зіграли Мартін Фріман, Енді Серкіс, Майкл Б. Джордан та Люпіта Ніонго, відбудеться 15 лютого 2018 року.

10 червня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний і вельми крутий тизер-трейлер супергеройського екшену від Marvel «Чорна пантера», що розповість про пригоди короля африканської країни Ваканди Т'Чалли (Чедвік Боузман), який дебютував в «Першому меснику: Протистояння».

Тизер показує, як Еверетт Росс (Мартін Фріман) допитує торговця зброєю Улісса Кло (Енді Серкіс) про Ваканду, а після ми вирушаємо в цю продвинуту країну, приховану від зовнішнього світу, де мигцем знайомимося з лиходієм Еріком Кіллмонгером (Майкл Б. Джордан) і союзниками Т'Чалли Накією (Люпіта Ніонго), Зурі (Форест Вітакер) та Рамондою (Анджела Бассетт).

Дебютний постер «Чорної пантери» в гарній якості ви знайдете тут. Фільм вийде в українські кінотеатри в лютому 2018 року, так що чекаємо на дубльований тизер.

9 червня 2017,  02:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чедвік Боузман поділився в Твіттері закулісним відео зі знімального майданчика свого супергеройського сольника «Чорна пантера», яке показує, як його колега Мартін Фріман разом з музикантами грає на африканських барабанах джембе. Причому зірка «Шерлока» повністю віддався процесу, від щирого серця відбиваючи ритм.

Супергеройський екшен Райана Куглера, де також зіграють Люпіта Ніонго, Майкл Б. Джордан та Форест Вітакер, вийде на екрани в лютому 2018 року.