Новини фільмів про (2018)

17 листопада 2022,  18:27 | Новини фільмів

В прокат вийшов супергеройський екшен від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», і в його кінці є всього одна сцена після титрів. Проте вона має дуже важливе значення для майбутнього Ваканди та MCU.

Читати далі...
6 жовтня 2022,  07:19 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читати далі...
3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...
5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

Читати далі...
14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Читати далі...
26 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney розкрила офіційний логотип супергеройського фільму «Чорна пантера 2» та повідомила деякі деталі про його сюжет, включаючи те, що ніхто не збирається шукати заміну Чедвіку Боузману. Актор пішов з життя у серпні у віці всього 43 років після довгої боротьби з раком.

Читати далі...
18 липня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Жанель Моне висловила бажання зіграти мутантку Шторм в майбутніх фільмах кіновсесвіту Marvel, і новий електричний фан-арт уже показує її в компанії чоловіка з коміксів Чорної пантери.

Читати далі...
11 червня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри військової драми Спайка Лі «П'ятеро однієї крові» стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі трійку її нових постерів, які говорять про те, що «наша боротьба йде не у В'єтнамі».

Читати далі...
14 квітня 2020,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухаємо нову зворушливу пісню «Perfect for Me» з мультфільму «Тролі 2: Світове турне», яку написав і заспівав Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
24 березня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Bosslogic показав, що Голлі Бейлі буде виглядати дуже мило й чарівно в образі рудоволосої Аріель в діснеївському фільмі «Русалонька».

Читати далі...
5 лютого 2020,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Композитором нової загадкової кінострічки Крістофера Нолана під назвою «Тенет» стане лауреат премії «Оскар» Людвіг Йоранссон.

Читати далі...
25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

22 листопада 2019,  19:42 | Новини фільмів

Зірка супергеройського екшена «Чорна пантера» Чедвік Боузман переслідує злочинця в метро в першому фрагменті гостросюжетного бойовика «21 міст», до прем'єри якого залишилося менше тижня.

Фільм від режисера Браяна Кірка і продюсерів Ентоні і Джо Руссо покаже Боузмана в образі знаменитого детектива нью-йоркської поліції, який опиняється в центрі масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Щоб не дати вбивцям піти з Манхеттена, він віддає наказ вперше в історії перекрити для руху всі мости острова, яких налічується 21. І в новому фрагменті він відважно кидається в погоню за одним з них.

Дивіться також фінальний трейлер фільму «21 міст». У кіно з 28 листопада.

19 листопада 2019,  19:07 | Новини фільмів

Кінокомпанія STX Entertainment, яка подарувала нам фільми «Шахрайки з Волл-стріт» і «М'ята», поділилася фінальним трейлером екшен-трилера «21 міст» за участю зірки блокбастера «Чорна пантера» Чедвіка Боузмана.

Фільм, який продюсують режисери блокбастера «Месники: Завершення» Ентоні і Джо Руссо, розповідає про знаменитого детектива нью-йоркської поліції (Боузман), який стає учасником масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує вжити надзвичайних заходів, щоб не дати вбивцям піти з Мангеттена, — вперше в історії перекрити для руху усі 21 міст острова. Тепер, коли Мангеттен заблокований на в'їзд та виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто в цьому місті.

Разом з Боузманом в цій напруженій історії зіграють Сієнна Міллер, Тейлор Кітч і Дж.К. Сіммонс. Українська прем'єра фільму «21 міст» переїхала на кінець осені і тепер відбудеться 28 листопада.