Конні НільсенConnie Nielsen

Конні Нільсен / Connie Nielsen
Народилася 3 липня 1965; Елінг, Фредерікшавн, Данія
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Конні Нільсен

Диво-жінка 1984 (2020) ... Hippolyta
Я – ніч (2019) ... Corinna Hodel
ФБР (2018) ... Ellen Solberg
Свобода (2018) ... Katrina
Шпигунська гра (2018) ... Koranda
Ліга справедливості (2017) ... Queen Hippolyta
Диво-жінка (2017) ... актриса
Стреттон: Перше завдання (2017) ... Sumner
Løvekvinnen (2016) ... Mrs Grjothornet
Зізнання (2016) ... Claire Seth

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Конні Нільсен. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Конні Нільсен

Написати коментар...
Написати коментар...