Рассел КроуRussell Crowe

Рассел Кроу / Russell Crowe
Повне ім'я: Russell Ira Crowe
Народився 7 квітня 1964; Веллінгтон, Нова Зеландія
Зріст: 180 см
100%
9
0%
0

Фільмографія Рассела Кроу

Найгучніший голос в кімнаті (2019) ... Roger Ailes
Зниклий хлопчик (2018) ... Marshall Eamons
Данді: Син легенди повертається додому (2018) ... J.P. Steele
Черепашача одіссея (2018) ... рассказчик
Машина війни (2017) ... Bob White
Мумія (2017) ... Henry Jekyll
The Nice Guys: Word of the Day (2017) ... Jackson Healy
Круті чуваки (2016) ... Jackson Healy
Батьки і доньки (2014) ... Jake Davis, продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Рассела Кроу

Рассел Кроу народився 7 квітня 1964 року в м. Веллінгтон (Нова Зеландія). Його дід, Стін Веміс, був лауреатом кінематографічної премії Другої Світової Війни, а батьки – Алекс і Джоселін - також були тісно пов'язані з світом кіно й телебачення, внаслідок чого їхня родина дуже багато подорожувала.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рассела Кроу. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рассела Кроу

Написати коментар...
Написати коментар...