Оновлення, в яких згадується Конні Нільсен

31 жовтня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот приміряє тіару Диво-жінки на новому анімованому постері супергеройського екшену «Ліга справедливості».

Після виходу її сольного фільму «Диво-жінка» на екрани цього літа супергероїня-амазонка стала найпопулярнішим персонажем року. Тепер нею хочуть бути усі: і жінки, і чоловіки, і діти Кріса Гемсворта, адже у неї є не тільки неймовірна суперсила, а й велике і добре серце. Разом з нею в «Лізі» повернуться й інші видатні амазонки, як королева Іполіта (Конні Нільсен) та генерал Антіопа (Робін Райт).

Дивимося фінальний український трейлер «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

30 жовтня 2017,  17:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує нові моменти з Мерою (Ембер Герд) та королевою Іпполітою (Конні Нільсен).

Поки Бетмен (Бен Аффлек) збирає свою команду; Мера демонструє свої сили під водою, відкидаючи парадемонів назад за допомогою хвилі; амазонки ведуть свій бій з парадемонами, під час якого Іпполіта опиняється лежати на землі; Диво-жінка (Галь Гадот) створює ударну хвилю за допомогою своїх браслетів, як в сольному фільмі; Флеш (Езра Міллер) об'єднується з Кіборгом (Рей Фішер); а Аквамен (Джейсон Момоа) відбиває удар Степпенвулфа (Кіаран Хайндс).

Ви вже можете придбати квитки на «Лігу справедливості» на нашому сайті. У кіно з 16 листопада.

4 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов перший трейлер бойовика Саймона Веста «Стреттон: Перше завдання», заснованого на романах Данкана Фальконера. Його головним героєм є колишній британський коммандос на ім'я Джон Стреттон, який займається вистежуванням групи небезпечних терористів. Втілює його зірка «Проповідника» і «Першого месника» Домінік Купер.

У фільмі також зіграли Конні Нільсен, Том Фелтон, Тайлер Хеклін і Джемма Чан. Інтернет-прем'єра фільму відбулася в квітні.

12 червня 2017,  18:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося і переглядаємо один з найбільш пам'ятних фрагментів «Диво-жінки», в якому генерал Антіопа (Робін Райт) на прохання королеви Іполіти (Конні Нільсен) тренує Діану (Галь Гадот) так, як ще не тренувала жодну амазонку. Вона вчить свою племінницю, щоб та ніколи не розслаблялася в битві. І в результаті у Діани прокидається неймовірна сила.

25 закулісних фотографій і цікаві факти про створення супергеройського екшену Петті Дженкінс ви знайдете тут.

27 травня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент «Диво-жінки» показує британського військового пілота Стіва Тревора (Кріс Пайн) в полоні у амазонок, де його за допомогою Лассо істини допитує королева Іполита (Конні Нільсен) та її дочка Діана (Галь Гадот). На свій подив Стів відразу ж зізнається їм у всьому, видаючи, хто він, і з якою метою прибув сюди.

Перші відгуки на «Диво-жінку», зняту режисером Петті Дженкінс, читайте тут.

8 травня 2017,  12:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов епічний фінальний трейлер супергеройського екшену «Диво-жінка» з Галь Гадот, Крісом Пайном, Конні Нільсен та Денні Х'юстоном, де звучить пісня Imagine Dragons «Warriors». Він показує, як з маленької амазонки Діана Прінс стає найвеличнішою з супергероїнь для світу людей, а також розкриває підступний план Доктора Яд (Єлена Анайя).

Більше трейлерів до фільму Петті Дженкінс ви знайдете тут.

4 квітня 2017,  15:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Діана з Теміскіри викрадає свій меч з промовистою назвою «Вбивця богів» в новому розширеному ТБ-ролику «Диво-жінки» і відправляється битися у великий світ. І там вона дізнається, ким же є насправді.

Нові кадри «Диво-жінки» з Галь Гадот, Крісом Пайном та Конні Нільсен ви знайдете тут.

11 березня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився тизер третього трейлера супергеройського екшену «Диво-жінка», де генерал Антіопа (Робін Райт) тренує Діану (Галь Гадот) сильніше, ніж будь-яку іншу амазонку, на прохання її матері королеви Іпполіти (Конні Нільсен).

Новий трейлер «Диво-жінки» вийде в цю суботу.