Боб ОденкіркBob Odenkirk

Боб Оденкірк / Bob Odenkirk
Народився 22 жовтня 1962; Напервилль, Іллінойс, США
Зріст: 182 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Боба Оденкірка

Ніхто (2021) ... Hutch Mansell, продюсер
Better Call Saul: Ethics Training with Kim Wexler (міні-серіал) (2020) ... Jimmy McGill
Маленькі жінки (2019) ... Mr. March
Скасування (2019) ... Jacob Winograd, продюсер (продюсер)
Мене звуть Долемайт (2019) ... Lawrence Woolner
Божевільна парочка (2019) ... President Chambers
Метод Комінські (2018) ... Dr. Eugene Shenckman
Суперсімейка 2 (2018) ... Winston Deavor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Боба Оденкірка. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Боба Оденкірка

Написати коментар...
Написати коментар...