Новини, в яких згадується Кен Ватанабе

13 серпня 2020,  21:35 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь своєї 10-ї річниці в українські кінотеатри повернувся науково-фантастичний епік Крістофера Нолана «Початок» з Леонардо ДіКапріо у головній ролі. Тому саме час вирушити за лаштунки цього культового фільму і дізнатися секрети його створення.

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
3 травня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс записав свій мейкап туторіал в дусі Youtube для пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», де він показує, як проходило його перетворення на улюбленого всіма покемона.

Читати далі...
18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Читати далі...
28 лютого 2019,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу» з яскравим українським дубляжем, який тут є дуже важливим, оскільки в оригіналі головного героя озвучує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм Роба Леттермана розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму (Джастіс Сміт) належить з’ясувати, що сталось з батьком. І у цьому Тімові допоможе його новий друг покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого. Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу увесь світ покемонів.

В українські кінотеатри стрічка «Покемон детектив Пікачу», де також зіграють Білл Найї, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Каран Соні, Кен Ватанабе і Ріта Ора, прибуде навесні, 9 травня.

28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

8 серпня 2018,  20:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов напружений трейлер драматичного трилера «Бельканто», головну героїню в якому грає володарка премії «Оскар» Джуліанна Мур.

Мур втілює всесвітньо відому оперну співачку Роксанну Косс, чий голос зачарував багатого японського індустріаліста Катсумі Хосокаву (Кен Ватанабе). Він запрошує її заспівати на приватній вечірці на честь свого дня народження, що відбудеться в Південній Америці. Але в розпал вечірки в особняк вриваються озброєні партизани, які беруть в заручники іменитих гостей і вимагають від уряду звільнити своїх ув'язнених товаришів. Косс вирішує використати свій дар, щоб припинити кровопролиття.

Оперні арії замість Мур виконує тут американська оперна співачка Рене Флемінг, чий голос можна почути в саундтреках фільмів «Володар перснів: Повернення короля» та «Форма води».

У світовий прокат нова картина номінованого на «Оскар» режисера Пола Вайца, який зняв драму «Мій хлопчик», вийде у вересні.

4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...
8 серпня 2016,  20:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті, вийшов трейлер драми Гаса Ван Сента «Море дерев», де подружжя у втіленні Меттью МакКонахі і Наомі Уоттс переживають не найкращі часи, і в результаті суїцидальний головний герой опиняється в лісі з Кеном Ватанабе, з яким вони намагаються відшукати шлях додому.

3 липня 2016,  12:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майкл Бэй поделился кардинально измененным дизайном бывшего десептикона, ставшего автоботом, Дрифта, который вернется в «Трансформерах: Последний рыцарь».

Читати далі...
18 травня 2015,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый фестивальный уик-энд в Каннах прошел неоднозначно. «Море деревьев» Гаса Ван Сента освистали, Джон Туртурро заставил зрителей смеяться во время просмотра «Моей матери», а также в рамках Конкурса были представлены кинокартины двух единственных женщин-режиссеров этого года.

Свое «Море деревьев» представить на 68-м Каннском кинофестивале приехал режиссер Гас Ван Сент и актеры Мэттью МакКонахи и Наоми Уоттс. Главные роли в этой драме о том, как потерявшиеся суицидальный американец и японец с травмой ищут выход из лесу, сыграли МакКонахи и Кен Ватанабе.

2-кратный оскаровский номинант за «Умницу Уилла Хантинга» и «Милка» Гас Ван Сент о своей новой психологической драме:

Я оставил более пугающие аспекты истории. Был определенный баланс, о котором мы постоянно говорили, в настроении и саундтреке кинокартины. Было нечто, о чем действительно, считаю, переживали сценарист и продюсеры, чтобы не вышел некий хоррор, так что это не настоящий ужастик, [который мог бы получится].

МакКонахи назвал «Море деревьев» «одним из лучших сценариев, которые он читал за последние 5 лет.»

Читати далі...